Cookie Consent by Free Privacy Policy website Despre noi - Realtime Technologies
Home > Despre noi

Despre noi

Compania noastra REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o. a fost înființată la sfârșitul anului 2003 și și-a început activitatea în martie 2004. Este o filială a Realtime Technologies Ltd., cu sediul în Dublin, Irlanda, un furnizor renumit de servicii de producție pentru industria electronică.

În activitatea noastră beneficiem de experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de compania mamă, astfel încât să construim treptat o bază similară de servicii de producție în condițiile locale. Ambiția noastră este să fim un partener util și de încredere pentru orice jucător de pe piața de producție electronică.

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor