Cookie Consent by Free Privacy Policy website Serviciile noastre - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre

Serviciile noastre

REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.l. în activitatea lor beneficiază de experiența și aptitudinile dobândite și dezvoltate de compania mamă pentru a construi treptat o bază similară de servicii de producție în condiții locale. Programele noastre IPC-A-610, IPC 7711/21, IPC-WHMA-A-620, IPC-A-600, IPC-J-STD și ESD, inclusiv auditul, se concentrează pe calitate, expertiză și abordare individuală. Cu mai mult de 10 ani de experiență de instruire, avem o linie lungă de clienți mulțumiți.

Vanzare si distributie

Centrul de competență

Începând cu septembrie 2017, compania noastră a devenit un centru de competență pentru Mycronic AB și vom fi, de asemenea, implicați în stabilirea criteriilor de aplicare a lăcuirii de protecție PCB-urilor.
Read more

Distribuție

Pe baza experienței de instruire a IPC, am creat un portofoliu în care reprezentăm branduri capabile să furnizeze tehnologia și calitatea necesare pentru a se conforma standardelor IPC.
Read more

Umidificare cu ceață uscată

Sisteme de pulverizare, sisteme de răcire, duze de curățare și auto-curățare de diferite tipuri și debit. Sistemele de umidificare IKEUCHI oferă soluții adaptate la specificul industriei dvs.
Read more

Servicii de producție și servicii

Producție și service

Suntem un furnizor de frunte pentru industria electronică cu echipamentele care îndeplinesc cele mai recente și mai stricte criterii. De asemenea, suntem un centru de service care efectuează modificări și revizuiri exigente ale plăcilor de circuite imprimate.
Read more

Lăcuire

Laminarea selectivă a PCB împiedică depunerile de murdărie, umezeală și chimică să le perturbe funcționalitatea și să prelungească durata lor de viață.
Read more

Rework

Rework / repair PCB-urile sunt tehnologii Realtime printre clienții cu înaltă calificare și premiate.
Read more

Retehnologizare

De asemenea, ne concentrăm asupra renovării echipamentelor electronice, care are avantajul de a reduce costurile economice și sarcinile de mediu.
Read more

Servicii de instruire și consiliere

Pregătire

Ca prima companie, noi aducem un portofoliu cuprinzător de instruire și audit pentru companiile cehe și slovace ( ipc-center.com ). Feedback-ul clienților noștri ne convinge că oferim formare profesională și audituri.
Read more

Servicii de consiliere

Oferim servicii de consultanță în domeniul auditurilor ESD, analiza erorilor în cadrul standardelor IPC. În plus, oferim auditul proceselor, auditul clienților, auditul furnizorilor și auditul angajaților
Read more

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor