Cookie Consent by Free Privacy Policy website Centrul de competență - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Vanzare si distributie > Centrul de competență

Centrul de competență

Începând cu septembrie 2017, compania noastră a devenit un centru de competență pentru Mycronic AB și vom fi, de asemenea, implicați în stabilirea criteriilor de aplicare a plăcii de acoperire conform PCB.

Mycronic este o companie suedeză de înaltă tehnologie care activează în industria electronică de peste 30 de ani și are birouri și distribuitori în peste 50 de țări. Furnizează tehnologie de producție pentru electronică și imagistică, cum ar fi echipamente de vopsire și dozatoare.

Mycronic este proprietarul companiei Shenzhen Axxon Automation Co., Ltd., care se concentrează pe tehnologia de reglementare pentru aplicarea fluidelor și a produselor conexe, cercetare și dezvoltare și automatizare.

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor