Cookie Consent by Free Privacy Policy website Vanzare si distributie - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Vanzare si distributie

Vanzare si distributie

Home > Serviciile noastre > Vanzare si distributie

Centrul de competență

Începând cu septembrie 2017, compania noastră a devenit un centru de competență pentru Mycronic AB și vom fi, de asemenea, implicați în stabilirea criteriilor de aplicare a lăcuirii de protecție PCB-urilor.
Read more

Distribuție

Pe baza experienței de instruire a IPC, am creat un portofoliu în care reprezentăm branduri capabile să furnizeze tehnologia și calitatea necesare pentru a se conforma standardelor IPC.
Read more

Umidificare cu ceață uscată

Sisteme de pulverizare, sisteme de răcire, duze de curățare și auto-curățare de diferite tipuri și debit. Sistemele de umidificare IKEUCHI oferă soluții adaptate la specificul industriei dvs.
Read more

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor