Cookie Consent by Free Privacy Policy website Umidificare cu ceață uscată - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Vanzare si distributie > Umidificare cu ceață uscată

Umidificare cu ceață uscată

Aerul uscat reprezintă o problemă. Acesta provoacă electricitate statică ridicată, echipamentele sunt mai ușor deteriorate, produsele au procentaje crescute de eroare, particulele de murdărie se lipesc peste tot datorită prafului iar umiditatea scăzută cauzează angajaților probleme de piele, mucoase și conjunctivite. Toate acestea înseamnă că nu puteți produce la capacitate maximă, angajații cu experiență sunt adesea bolnavi, iar profitul dvs. este mai mic decât ați planificat. Avem o soluție pentru tine. Sistemele de umidificare ale companiei japoneze IKEUCHI vă vor permite să vă mențineți funcționarea în condiții optime în fiecare sezon.

  • Acestea umidifică eficient fără a uda mediul, produsele sau lucrătorii. Sistemele de umidificare IKEUCHI pulverizează picături microscopice de apă, sub 10μm. Aceasta se numește „ceață uscată”. Picăturile de ceață uscată sunt atât de mici încât permit umidificarea fără a uda mediul. Acest lucru menține echipamentele și angajații uscați și în siguranță.
  • Sistemele IKEUCHI au costuri de exploatare reduse, care sunt doar o cincime din cea a umidificatoarelor cu abur convenționale.
  • Dispozitivele pot controla foarte precis umiditatea și temperatura. Acest lucru face ca sistemele de umidificare IKEUCHI să fie de neprețuit în industriile în care fiecare procent de umiditate contează. Ele pot menține umiditatea la nivelul dorit.
  • Puteți folosi cu succes pulverizatoarele IKEUCHI pentru a vă dezinfecta instalațiile și spațiile de producție. Ceața uscată asigură dezinfectarea 100% a zonei fără a uda obiecte.

IKEUCHI este lider în domeniul său. Începând cu 1954, a adus neobosit inovația în lumea duzelor de pulverizare, iar inginerii săi au dezvoltat 42.000 de tipuri diferite de duze și umidificatoare.

Vezi exemple de soluții și aplicații ale sistemelor de pulverizare și umidificare.

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor