Cookie Consent by Free Privacy Policy website Pregătire - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Servicii de instruire și consiliere > Pregătire

Pregătire

Suntem prima companie care oferă un portofoliu cuprinzător de instruire și audit pentru companiile cehe și slovace. Clienții noștri sunt motivați de noi, iar reacțiile noastre ne fac să credem că oferim formare profesională și audituri cu un domeniu larg de aplicare și o valoare adăugată mare.

Aproximativ 80% din toate instruirile și auditurile sunt personalizate și adaptate pentru a răspunde nevoilor și nevoilor clienților noștri. Faceți cunoștință cu informații care sunt îmbogățite cu cele mai recente tendințe și practici în ingineria electrică. Datorită unei colaborări strânse cu IPC în SUA și în alte țări, suntem convinși că vă aducem la cunoștință cele mai recente cunoștințe.

Formarea noastră se referă la problemele IPC și ESD.

Pentru mai multe informații despre training, vizitați cursuri.realtimetec.ro.

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor