Cookie Consent by Free Privacy Policy website Servicii de instruire și consiliere - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Servicii de instruire și consiliere

Servicii de instruire și consiliere

Home > Serviciile noastre > Servicii de instruire și consiliere

Pregătire

Ca prima companie, noi aducem un portofoliu cuprinzător de instruire și audit pentru companiile cehe și slovace ( ipc-center.com ). Feedback-ul clienților noștri ne convinge că oferim formare profesională și audituri.
Read more

Servicii de consiliere

Oferim servicii de consultanță în domeniul auditurilor ESD, analiza erorilor în cadrul standardelor IPC. În plus, oferim auditul proceselor, auditul clienților, auditul furnizorilor și auditul angajaților
Read more

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor