Cookie Consent by Free Privacy Policy website Servicii de consiliere - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Servicii de instruire și consiliere > Servicii de consiliere

Servicii de consiliere

Auditul ESD

Bazat pe standardul IEC 61340-5-1 evalueză dacă stația de lucru EPA îndeplinește cerințele relevante, să propună orice măsuri care să ajute cu echipamente tehnice și creează ceva orientări interne pentru angajați și spații EPA. Vom oferi coordonator ESD și veți avea munca în mod constant APE, în conformitate cu standardele în vigoare.

Analiza erorilor - rapoarte conform standardelor IPC

Analiza produselor dumneavoastră în conformitate cu standardele relevante (IPC-A-610, WHMA-A-620, IPC-600, IPC-7711/21, etc.), contactați un raport recunoscut la nivel internațional cu privire la respectarea sau nerespectarea regulii. În acest raport vă poate susține o cerere cu furnizorul sau clientul dvs. pentru a demonstra că îndeplinesc standardele cerute.

Ne va ajuta în alegerea materialelor de bune practici, precum și manipularea ansamblurilor de Conformal de acoperire, și expedierea către client.

Alte servicii

Procesele de audit
Audituri ale clienților
Audituri ale furnizorilor
Audituri angajați
Compania noastra in cadrul IPC Consulting colaborează cu Universitatea din Bohemia de Vest în consultanță, testare și analiză. Prin această colaborare, suntem capabili de a rezolva probleme un număr mare de specifikcých pe care clienții noștri se confruntă în timpul producției. Scopul nostru și în același timp dorința este de a fi clientii nostri un partener cu drepturi depline la care pot, dacă este necesar, în orice moment.

Toate auditurile noastre includ cunoașterea ultimelor tendințe și practici în ingineria electrică. Colaborarea noastra strânsă cu IPC în Statele Unite, cât și la nivel european oferă pregătire profesională, securitate și de rutare care va aduce clienților săi cele mai recente descoperiri.

Motto-ul nostru este: "... Calitatea auditurilor și instruirii este primul loc pentru noi ..."

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor