Home > Serviciile noastre > Servicii de producție și servicii > Lăcuire

Lăcuire

Impuritățile, umiditatea și depunerile chimice determină defectarea componentelor electronice. Acest lucru nu este necesar deoarece firma noastră este specializată în pictura selectivă a PCB-urilor.

Vom proteja PCB-ul de influențe negative asupra mediului.
Proces automat de curățare, vopsire și întărire.
Asigurarea calității include logarea completă și controlul de ieșire.
Protejați-vă electronica prin vopsire profesională și încapsulare.
Am extins procesul de acoperire conformă la o linie de pictura complet automată. Linia noastră îndeplinește pe deplin toate cerințele pentru un sistem de vopsele selectiv pentru diferite tipuri de vopsea.

În cazul PCB-urilor complexe, compania noastră se concentrează și pe lăcuirea manuală a PCB-urilor.

Partenerii noștri

Partenerii noștri includ companii internaționale care sunt lider de piață. Datorită acestui fapt, putem asigura calitate, eficiență, ușurință în muncă și economie de timp, precum și un nivel ridicat de expertiză.

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: vghiguta@ipc-center.com

LinkedIn  Facebook  YouTube YouTube

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One