Cookie Consent by Free Privacy Policy website Servicii de producție și servicii - Realtime Technologies
Home > Serviciile noastre > Servicii de producție și servicii

Servicii de producție și servicii

Home > Serviciile noastre > Servicii de producție și servicii

Producție și service

Suntem un furnizor de frunte pentru industria electronică cu echipamentele care îndeplinesc cele mai recente și mai stricte criterii. De asemenea, suntem un centru de service care efectuează modificări și revizuiri exigente ale plăcilor de circuite imprimate.
Read more

Lăcuire

Laminarea selectivă a PCB împiedică depunerile de murdărie, umezeală și chimică să le perturbe funcționalitatea și să prelungească durata lor de viață.
Read more

Rework

Rework / repair PCB-urile sunt tehnologii Realtime printre clienții cu înaltă calificare și premiate.
Read more

Retehnologizare

De asemenea, ne concentrăm asupra renovării echipamentelor electronice, care are avantajul de a reduce costurile economice și sarcinile de mediu.
Read more

Partenerii noștri

REALTIME TECHNOLOGIES RO, S.R.L.

Str. Berzei Nr. 18, 500276 BRASOV
CUI RO37007083

Phone: +40 746 076 633
Email: viorel.ghiguta@ipc-center.com

LinkedIn Facebook YouTube YouTube  

Despre noi

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cat și specialist.

© 2018 - 2024 REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o., webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor